Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

Göz Hizasına hoş geldiniz.

Bürkert’i böylesine özel kılan nedir? Herşeyden önce şirket kültürümüz..

Şirket kültürümüz 'ortaklık' kavramı tarafından güçlü biçimde karakterize edilmiştir. Gereksiz hiyerarşi ile enerjimizi boşa harcamak istemiyoruz; bunun yerine, şirketimizde, çalışanlarımızın iş yürütme biçimlerinde ast üst ilişkileri başlıkları ile değil, her çalışanımızın aynı seviyede değerli olduğu sadece görev alanları ile ayrıştığı bir anlayış benimsenmektedir. Kurumsal kültürümüz, herkesin aynı değerde olduğu, göz teması kurarak çalışma ve karşılıklı etkileşimle tanımlanır.

 

Bu kültür aynı zamanda yöneticilerimiz arasında merkezi düşüncedir. Odak noktamız emirler ve kontrol değil; daha ziyade çalışanların desteklenmesi ve geliştirilmesi üzerinedir.  Kapalı kapılar ardındaki odalarda ulaşamadığımız yöneticilerimiz yok. Herhangi bir şey söylemeden kapıyı aç ve gir. Bu kültürün, güven ve birlikte yeni yollara gitme cesareti aşıladığını düşünüyoruz.

Çalışanlarımız bu saygı ve takdir atmosferini sorumluluklarıyla birlikte büyüme fırsatı olarak yaşarlar. Her bireyin kendi yetenekleri ve güçleri doğrultusunda gelişmesi konusunda sunulan özgürlüğü kullanma ve sorumluluk alma şansı vardır. Başarılı bir takımda gerçek bir ortak olarak..

 

Karşılaştırma listem