Gıda maddeleri ekstrüzyon
Modüler Kontrol Platformumuz ile en iyinin sağlanması

Sunduğu Avantajlar
- Ekstrüzyon cihazına yakın yerleştirme
- Yüksek operasyonel güvenlik dereceleri
- Sistemin dayanıklılığı
- Kolay servis konfigürasyonu
Ekstrüzyon birçok gıda ve gıda maddesinin üretiminde merkezi bir süreçtir. Ekstrüderler yoğurur, karıştırır, pişirir ve porsiyon tahıllar, mısır gevrekleri ve makarna, dokulu proteinler, vitaminli pirinç ve evcil hayvan gıdaları halini alır. Gelişmiş teknoloji ve işleme bilgisi birikimi ile birlikte sıcaklık kontrolü belirleyici bir faktördür.
Gereksinimler
Ürünlerin tek bir kalite, tutarlılık ve lezzete sahip olmasını sağlamak için işlem sıcaklıkları dikkatli ve tekrarlanabilir şekilde kontrol edilmelidir. Örneğin, herhangi bir pişirme işleminin tam olarak zamanlaması gerekir. Genellikle birkaç farklı ürün reçetesi dahil edilmiştir, bu nedenle işlem sıcaklık regülasyonu da esnek olmalıdır ve güvenilir şekilde otomatikleştirilmesi mümkün olmalıdır. Son olarak, yüksek seviyedeki işletim ve ürün güvenliği ile tüm proses boyunca enerji verimliliği de önemli hedeflerdir. Modüler Süreç Kontrol Platformundaki sağlam vana teknolojisi bu gereklilikleri her bakımdan yerine getirebilir.
Ekstrüzyon ünitesinde tam sıcaklık ayarı