Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

Sıvılar için Coriolis sensörlü Tip 8756 Kütle akış ölçer (MFM) / Kütle akış regülatörü (MFC)

Tip 8756 Coriolis kütle akış ölçer / kütle akış regülatörü ile çok küçük miktarlardaki sıvıların ortamdan bağımsız ölçümü ve düzenlenmesi.

Tip 8756 Coriolis kütle akış ölçer / kütle akış regülatörü, kompakt ve sağlam bir çok parametreli cihazdır. Akış ölçümünün yanı sıra aynı anda yoğunluk ve sıcaklık da ölçülebilir. Bu da Tip 8756’yı, örneğin yiyecek ve içecek sanayiinde aroma veya koku verici maddelerin dozajlanarak ilavesi ve mikro reaksiyon teknolojisi veya ince film kaplama teknolojisinde kullanıma uygun hale getirir ((CVD: Chemical Vapour Deposition / Kimyasal Buhar Birikimi) hakkında daha fazla bilgi edinin).

Coriolis ölçüm prensibi

Tip 8756, Coriolis ölçüm prensibini kullanır. Bu prensip, akan ortamın neden olduğu bir boru titreşimindeki faz kaymasının sürekli ölçümüne dayanmaktadır. Burada, ortamın kütlesine orantılı olan faz kayması bir akış sinyaline dönüştürülür.

Hassas, ortamdan bağımsız ölçüm

Örneğin Manyetik endüktif ölçüm veya kanatlı çarklı ölçüm gibi diğer ölçüm prensipleriyle karşılaştırıldığında, Coriolis prensibi ile akış ölçümü ortamdan bağımsız olarak gerçekleştirilir, yani yüksek yoğunluklu ve 200 mPas'a kadar viskoziteye sahip agresif sıvılar bile ölçülebilir.

Yüksek ölçüm / ayar aralığı ve kararlı sıfır noktası sayesinde, MFM / MFC, özellikle çok küçük miktarlardaki sıvıları güvenilir bir şekilde ve tekrarlama hassasiyetiyle ölçmek için uygundur.

Bir bakışta Coriolis MFC ile avantajlarınız

✓ Azami doğruluk (ölçülen değere göre ±%0,2, ± 0,0014 kg/saat)
✓ Sensörün yüksek sıfır noktası kararlılığı sayesinde güvenilir işlemler
✓ Coriolis ölçüm teknolojisi sayesinde ortamdan bağımsız kalibrasyon

Yeni Coriolis MFC Tip 8756 ile avantajlarınız hakkında daha fazla bilgi edinin.

Karşılaştırma listem