Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

Özetle: yeni, anlaşılır, hızlı, uyarlanmış. Yeni ürün detay sayfası!

Burada, yeni detay sayfasının hangi yeni özellikleri sunduğunu ve tasarımın, daha hızlı bir genel bakış elde etmek için nasıl uyarlandığını tanıtmak istiyoruz.

Bireysel Bürkert ürünlerinin detaylı bilgi sayfasını yeniden tasarlayarak, kullanım kolaylığı sağladık ve tasarımda bir dizi iyileştirme başlattık. Yeni ve gelişmiş özelliklerle, aradığınız bilgilere ulaşmanızı veya doğru ürünü daha hızlı bulmanızı kolaylaştırmak istiyoruz.

İşte bazı önemli yeni özellikler:

 

1. Yeni gezinme öğesi ile hedefinize daha hızlı ulaşın

Yeni gezinme çubuğu, sayfaların yapısını yansıtır ve sayfadaki istediğiniz konuya doğrudan gitmenizi sağlar.

 

2. “Keşfe değer'': yeni multimedya modülü

Bu yeni alanda, mümkün olan en iyi izlenimi elde etmeniz için artık ürünün tüm görsel içeriğini özetliyoruz. Bu alan ürün resimlerini, boyutsal çizimlerini, videolarını ve CAD modellerini içerir.

 

3. Yeni ürünlerimiz “etiketleniyor”

Yeni olan her şeyin doğrudan sizin tarafınızdan görülmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yeni ürünlerimizi bundan sonra sarı “Yeni Etiket” ile tespit edebilirsiniz.

 

4. Gözünüzden kaçmasın: Teknik özellikleri ve indirmeleri filtreleme

Teknik özellikler ve indirmeler için anlaşılır bir şekilde yapılandırılmış seçim çubukları, görünümü isteklerinizle sınırlamanıza olanak tanır.

 

5. Teknik özellikleri kolayca kopyalayın

Bu yeni özellik ile örneğin, teklif vermek için verilerimizi sisteminize aktarmanız gerektiği durumlarda hayatınızı biraz daha kolaylaştırmak istedik: “Değerleri kopyala” ile seçilen teknik özellikleri tek bir tıklama ile hızlı ve kolay bir şekilde sisteminize aktarabilirsiniz.

 

6. Uygun olanını bulamadınız mı veya bir alternatife mi ihtiyacınız var?

“Benzer ürünleri filtrele” özelliği, ziyaret ettiğiniz ürüne alternatifler bulmanızı kolaylaştırır. İlgili teknik özellikleri seçin ve filtreyi başlatın. Böylece her şeye yeniden başlamak zorunda kalmazsınız, bunun yerine sadece küçük bir adım geri gelmeniz yeterli olacaktır.

 

7. Aksesuarlar, yedek parçalar ve diğerleri

Mevcut ürünün aksesuarları, yedek ve aşınan parçaları sayfaya tamamen entegre edilmiştir.

 

8. Ve son olarak: ürüne özgü bilgiler

Seri numarasına göre ayrıntılı ürün bilgisi mi arıyorsunuz? Onu burada bulabilirsiniz. Ürüne özgü bilgilere ek olarak, ürün numarası ve üretici ülke hakkında da bilgiler sağlanır.

 

Gördüğünüz gibi bazı yeni özellikler eklendi ve iyileştirmeler yapıldı. İkna olmanız için 6213 EV tipi solenoid valf üzerinden yeni ürün ayrıntıları sayfamızı deneyin: 

 

Ürün

2/2-way-solenoid valve, servo coupled

ID No 178899
Tip 6213
2/2 - A - normally closed - inlet port 1 (P/NC) | 13,00 mm (1/2 inch) | 0,00 bar - 10,00 bar | Brass | Inner thread - G1/2 | 24,00 V - 24,00 V | NBR (Nitrile rubber) | -10,00 °C - 80,00 °C | Valve complete

 

Veya 6213 EV tipi genel bakış sayfasında uygun bir solenoid valfe gidin:

 

Tip 6213

Servo kontrollü Yardımlı 2/2 yollu diyaframlı vana

Tip 6213
  • Nominal genişlik DN40'a kadar servo kontrollü diyaframlı vana
  • Yay bağlantılı diyafram, basınç farkı olmadan açılır
  • Sessiz kapanma için sönümlü tasarım
  • Kompakt tasarımda yüksek akış
  • Kick and Drop modelde enerji tasarruflu çift bobin teknolojisi

Karşılaştırma listem