Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

Mikro litre aralığında hassas basınç-zaman dozajlaması için Tip 8763 basınç kontrolörü

Basınç-zaman dozajlamasında doğru basınç çok önemlidir. Yeni Tip 8763 basınç kontrolörümüz özel olarak bu görev için geliştirilmiştir. Yararları hakkında bilgi edinin.

Typ 8763

İster küçük miktarların doldurma sürecinde, isterse de vitro diagnostik ve genetik araştırma alanındaki dozaj uygulamaları olsun, basınç-zaman dozajlamasında tam basınç ayarı çok önemlidir.

Dozajlama miktarlarının çok düşük ve dolayısıyla dozajlamadan dozajlamaya kadar basınç farklarının da çok düşük olması halinde, basınç ayarı çok zorlaşır.

Bu görevi yerine getirmek için, özellikle mikro litre aralığındaki(μl) akışlar için uygun bir basınç kontrolörü geliştirmiş bulunmaktayız .

Microfluidics Ürün Yöneticisi Michael Hartte “Tip 8763 basınç kontrolörü, hassas basınç-zaman dozajlaması alanında ürün yelpazemizdeki eksikliği gidermiştir. Gücü, özellikle, Tip 6712, 6650 veya 6724 gibi hızlı anahtarlamalı mikro dozajlama valflerimizle kullanıldığında ortaya çıkmaktadır. Böylece, bu uygulama için tüm bileşenleri sağlayabilecek konuma gelmiş bulunmaktayız." demektedir.

Neden basınç-zaman dozajlamasında doğru basınç çok önemli?

Dozajlama tankında bulunan taşıyıcı gazın basıncı dozajlamanın sonucunu doğrudan etkilediğinden, basınç kontrolörünün ana görevi, dozajlama tankındaki taşıyıcı gazın basıncı doğru seviyede tutmaktır.

Tip 8763 önceden belirlenmiş olan nominal değere uyulması için, basıncı aktif olarak arttırıp azaltabilmektedir. Böylece, yüksek bir tekrarlanabilirlik elde edilebilir ve proses ortamı, taşıyıcı gazın gereksiz yere tüketilmesi gerekmeksizin, kaynak tasarruflu ve uygun maliyetli bir şekilde dozajlanabilir.

Bir bakışta avantajlarınız

✓ Çok küçük miktarların bile tekrarlanabilir ve hassas dozajlanması
✓ Milisaniye mertebesinde tepki süresi
✓ Hava tahliye vanası sayesinde aktif basınç tahliyesi
✓ Taşıyıcı gazın kaynak tasarruflu kullanımı

Modeller ve Basınç Aralıkları

Kontrolör, analog ve dijital (buS) olmak üzere üç basınç aralığında mevcuttur:

8763 Tipi Basınç Regülatörünü sipariş edin.

Karşılaştırma listem