Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

IO-Link arayüzlü Tip 8653 AirLINE Field valf ünitesi

Yenil Tip 8653 AirLINE Field vana ünitemiz artık IO-Link arayüzü ile de mevcuttur. Avantajları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Tip 8653 AirLINE Field ile - Parametre ve teşhis verilerinin kolay aktarımı

Yeni Tip 8653 AirLINE Field vana ünitemiz ile cihaz verilerinize istediğiniz zaman erişin ve tesisinizin proses durumunu izleyin.

Şu anda hizmete sunulmuş olan IO-Link versiyonu sayesinde, hem döngüsel proses verileri hem de döngüsel olmayan parametre ve teşhis verileri vana ünitesi ile daha üst seviyedeki otomasyon sistemleri arasında aktarılır ve bu sayede sistemin izlenmesi kolaylaşır.

Tip 8653 vana ünitesi ayrıca Bürkert sistem veri yolunun veCANopen versiyonunun olarak da edinilebilir ve IP65 / 67 koruma türü sayesinde kontrol panosu dışında da kullanılabilir.

Bir bakışta avantajlarınız

✓ Vanaya yakın montaj sayesinde esnek tesis planlama
✓ Parametre ve teşhis verilerinin kolay aktarımı
✓ Bakım zamanı daima gözünüzün önünde
✓ Tesis bakımında hızlı cihaz değişimi
✓ Kolay işletime alma ve kablolama

Bakım zamanı daima gözünüzün önünde

Cihazlarınızın tahmin edilebilen bakımı ile tesisinizin kullanılabilirlik oranını arttırın. Vana ünitesinin, örneğin pilot vanaların / aktüatörlerin NAMUR durumu veya anahtarlama çevrimi sayacı gibi, gelişmiş arıza teşhis fonksiyonları ile sistem bileşenlerinizin optimum bakım zamanları her zaman gözünüzün önünde.

Tip 8653 AirLINE Field vana ünitesi ile tesisinizde daha fazla esneklikten siz de faydalanın. Tip 8653 vana ünitesinin avantajları hakkında daha fazla bilgi edinin..

Karşılaştırma listem