Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

An error has occured.

Dijital konum kontrolörü 8694 modeli için IO-Link & büS

AS arayüzlü versiyonun yanı sıra akıllı 8694 modeli konum kontrolörümüz, artık dijital iletişim arayüzü IO-Link ile veya Bürkert-Systembus versiyonu (büS) olarak da temin edilebilmektedir. Bunun size sağlayacağı avantajları devamda öğreneceksiniz.

Typ 8694

Akıllı saha cihazlarının dijital iletişimi ve proses, cihaz ve teşhis verilerinin aktarımı proses otomasyonunda gitgide daha fazla önem kazanmaktadır.

Vana teknolojisinde de bu gelişmenin rolü her geçen gün büyümektedir. Bu sayede akıllı kontrol vanaları daha kuvvetli bir ağ ile daha iyi denetlenebilmekte ve teşhis bilgileri sayesinde hem verimlilik, hem de ürün kalitesi artırılabilmektedir.

IO-Link arayüzlü 8694 modeli dijital konum kontrolörü

Sisteme dahil edilen IO-Link arayüzü sayesinde, 8694 modeli konum kontrolörlerini endüstri 4.0’ın gereksinimlerine bugünden hazırlıyor ve geleceğin teknolojisi ile donatıyoruz.

Parametre ve teşhis verilerinin aktarımı

Diğer iletişim standartları ile karşılaştırıldığında IO-Link hem döngüsel proses verilerinin, hem de döngüsel olmayan parametre ve teşhis verilerinin vana ile üst düzey otomasyon sistemleri arasında aktarımını sağlamaktadır. Bu sayede, işletim devam ederken cihaz verilerine ulaşabilir ve proses durumunu daima gözünüzün önünde tutabilirsiniz.

Bakım zamanı kolayca planlanır

İşletim parametreleri için sınır değeri tanımlama ve etkin durum bildirimleri gibi gelişmiş teşhis fonksiyonları, tesisinizin bakım planlamalarının öngörülebilir olmasını ve tesis verimliliğinin artmasını sağlamaktadır.

Bir bakışta avantajlarınız

✓ Parametre ayarları ve teşhis için geniş kapsamlı fonksiyonlar
✓ Saha cihazlarının yönetim düzeyine kolayca bağlanması
✓ Tesis bakımı ve serviste hızlı cihaz değişimi
✓ Kolay işletime alma ve kablolama
✓ Mevcut tesislere kolayca ilave edilebilir

Proses vananız ile yönetim düzeyiniz arasındaki veri alışverişini 8694 modeli IO-Link konum kontrolörleri ile hemen optimize edin.

Artık Bürkert sistem veri yolu arayüzü ile de temin edilebilir

IO-Link ve AS arayüzünün yanı sıra 8694 modeli konum kontrolörleri, Bürkert sistem veri yolu (büS) ile de sunulmaktadır. Özellikle müşteriye özel sistem çözümlerinde büS, örneğin büS uyumlu Bürkert ürünlerinin kolayca bağlanması gibi avantajlar sağlamaktadır. Bu sayede, bu ürünler doğrudan Bürkert Communicator ile yapılandırılabilmekte ve parametre ayarları yapılabilmektedir.

Zaten Bürkert’in büS uyumlu ürünlerine sahipsiniz ve tesisinize kusursuz bir şekilde entegre edebileceğiniz bir konum kontrolörü mü arıyorsunuz? 8694 modeli hakkında daha fazla bilgi edinin.

Karşılaştırma listem