Link'i e-posta ile paylaş
Gerekli tüm alanlar doldurulmadı
e-posta gönder

Biraz konuşmamız gerek – Her kanaldan iletişim

İletişim hayatta temel bir rol oynamaktadır ve iş ilişkilerinin gelişmesi için temel bir koşuldur. Sıklıkla “aynı dili” konuştuğumuza inanırız, ne var ki haberler ve mesajlar genellikle farklı yorumlanır ve işlenir. Bürkert olarak birlikte çözümler geliştirmek için tesisinizin ihtiyaçlarını doğru anlamak istiyoruz.

Özel proje teklifinizin geliştirilmesinde olduğu gibi, iletişimde de işbirliğine dayalı bir yaklaşıma güvenebilirsiniz. Eşit zeminde buluşuyoruz ve güvenilir bir iletişime değer veriyoruz. Çünkü sadece “aynı dili” konuşup “anlaşanlar” birlikte hedeflere varırlar.

 

Hep yanınızdayız!

Dijitalleşme çağının günlük iş yaşamında da iletişim üzerinde büyük etkileri bulunmaktadır. Bürkert’le iletişim pek çok kanaldan mümkündür. Buna kişisel irtibat da dahildir, irtibata geçme yolunu siz seçersiniz:

 

 Yazılı olarak

Telefonda ürün ve satın alım danışmanlığı

Teknik bilgi taleplerinde destek
 

 

 

Dünya çapında faaliyet gösteriyorsunuz ve Bürkert’in yerel irtibat kişisini mi arıyorsunuz?

Dünya çapındaki işyerlerimizle her zaman yakınınızdayız, yerel şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz:

Siparişlerinizde dijital kanalları mı tercih ediyorsunuz?

eShop siparişlerinizi varış yerine teslim edip etmediğimizi burada öğrenebilirsiniz.

 

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

Geri bildirimleriniz ile kontrol vanalarımız bir bakıma ortak yönlere sahiptir: Akış kesintiye uğramamalı ve doğru yere varmalıdır. Dozu size bırakılmıştır. ;)

Bunun için Bürkert’in iletişim kanallarından veya geri bildirim formlarından birini kullanmanız yeterlidir, aralıksız ve yapıcı şekilde iletişimde kalalım:

 

Karşılaştırma listem